Search

Carbolite Gero lansează noile cuptoare tubulare

În ultimele 18 luni echipa de specialiști, proiectanți și ingineri calificați Carbolite Gero au dezvoltat o nouă gamă versatilă de cuptoare tubulare.

Aceste noi cuptoare tubulare ies în evidență cu elemente de încălzire de înaltă calitate și un design inovator de izolație termică, rezultatul a peste 80 de ani de experiență în inginerie termică. 

Noile cuptoare tubulare oferă performanțe de neegalat, cu încălzire și răcire rapidă, precum și uniformitate excepțională a temperaturii. Beneficiază de un consum considerabil redus de energie față de modelele anterioare și toate pot fi utilizate în poziție orizontală sau verticală. Construcția lor solidă și componentele lor de înaltă calitate asigură utilizatorii de un profit semnificativ al investiției lor. 

Noile cuptoare tubulare au fost proiectate pentru a avea flexibilitate totală. Tuburile de lucru și utilizarea de adaptoare pentru tuburi permit unui singur cuptor să fie compatibil cu o varietate de diametre ale tuburilor, în timp ce tuburile de lucru în sine pot fi schimbate cu ușurință pentru a îndeplini cerințele fizice sau chimice diferite ale unui proces. 

Pachetele opționale permit utilizatorilor să-și echipeze cuptorul cu tuburi pentru a putea funcționa sub vid sau în atmosferă modificată. Pachetele noastre pentru atmosferă modificată, optimizează atmosfera inertă din interiorul tubului de lucru. Gazele admise sunt: ​​azot, argon sau dioxid de carbon. Dacă aveți nevoie de hidrogen, un sistem de siguranță pentru gaz Carbolite Gero va fi, de asemenea, necesar pentru o funcționare sigură. 

Fie că aveți nevoie de un cuptor tubular universal cu o zonă sau trei zone (Gama TF), un cuptor divizat cu o zonă sau trei zone (Gama TS) sau un cuptor tubular cu gradient (Gama TG) cu două sau trei zone încălzite, noua gamă completă de cuptoare tubulare de la Carbolite Gero sunt candidați excepționali pentru aplicația dumneavoastră.